EKHO '94 Kft.

Kiállítás - és rendezvényszervezés

Onkokardiológiai Napok

Hunguest Hotel Béke****

Hajdúszoboszló, Mátyás király sétány 10.

2018. június 07.-09.

 

(kongresszusként akkreditálva; célcsoport: belgyógyászat, háziorvostan, kardiológia, klinikai onkológia, sugártherápia; kreditpont:16 pont)

Program 

Versenyfelhívás

Tisztelt Kollégák!

Közeleg az Onkokardiológiai Munkacsoport Egyesület 2. Kongresszusa.  Ígéretünkhöz híven versenyfelhívást hirdetünk azzal a céllal, hogy elősegítsük a már megalakult, működő helyi onkokardiológiai munkacsoportok és az alakulóban lévő, még csak ad hoc jelleggel működő szerveződések munkáját. Olyan érdekes, tanulságos esetek rövid, 12-15 perces  bemutatását várjuk, ahol a 2 (vagy akár több) szakma sikeresen együttműködött.

Az eseteket minimum 2 fős csapatnak kell bemutatni, a csapat tagja kell hogy legyen legalább egy sugárterapeuta, onkológus, hematológus vagy tüdőgyógyász onkológus és egy kardiológus szakorvos vagy szakorvos jelölt. Emellett bővíthető a csapat más szakág képviselőivel is (pl. invazív kardiológus, szívsebész, diabetológus, radiológus, patológus stb) ha az eset úgy kívánja.  

A legjobb esetek értékes díjazásban részesülnek !

A jelentkezéseket április 30.-ig várjuk a következő email címek valamelyikére:

Dr Pozsonyi Zoltán: pozsonyizoltanimre@gmail.com

Dr Czuriga Dániel:  dczuriga@med.unideb.hu

Dr Nagy András Csaba:nagyandrascsaba@gmail.com

Dr Kocsis Judit: kocsisjucidr@gmail.com

Jelentkezéskor a fenti email címek valamelyikére kérjük elküldeni az esetet rövidített vagy akár teljes formában,  ppt vagy pdf formátumban. A címdián az eset címe, az előadók és munkahelyeik szerepeljenek, emellett kérjük a levélben a szerzők elérhetőségeit is megadni.

Tisztelettel:

A Magyar Onkokardiológiai Munkacsoport Egyesület Vezetősége