EKHO '94 Kft.

Kiállítás - és rendezvényszervezés

Kardiológiai Horizont

Hotel Silvanus**** Visegrád

Visegrád, 2025, Panoráma út 2.

2021. szeptember 17.-18.


Tisztelt Résztvevők!

Felhívjuk szíves figyelmüket a védettségi igazolvány/APP és személy igazolására vonatkozó szabályokra:

Szükséges a védettségi igazolvány bemutatása érkezéskor a recepción, illetve regisztrációkor a személyi igazolvány kíséretében.
https://net.jogtar.hu/jogszabaly?docid=a2000484.kor

Továbbá tájékoztatjuk, hogy a digitális okmányolvasó használatára vonatkozó és érvényben lévő kormányrendelet értelmében a bejelentkezés és szobaelfoglalás feltétele a szálláshely szolgáltatást igénybevevő személyek személyes adatait igazoló fényképes igazolványainak (személyi igazolvány, lakcímkártya vagy útlevél, lakcímkártya) átadása érkezéskor a recepción és digitális okmányscannerrel történő rögzítése a szálloda részéről. Minden vendég azonosítására be kell mutatni a fényképes okmányt és lakcím igazolványt érkezéskor, gyermekeknek is. A hatályos jogszabály szerint, amennyiben a vendég nem adja át okmányolvasásra a személyi azonosítására szolgáló okmányt, abban az esetben a szálláshely-szolgáltató a szálláshely-szolgáltatást megtagadja. A VIZA rendszerbe adatok továbbításár a a szálláshely-szolgáltató 2021. szeptember 1. napjától köteles.


Kedves Kollégák!

A Kardiológiai Horizonton  (Visegrád, 2021. szeptember 17-18.) a részvétel ​elsődlegesen a szponzoráló cégek meghívása alapján történik. Ugyanakkor, a lehetőségek legteljesebb kihasználása érdekében kérjük, hogy mindazok, akik szeretnének részt venni és még nincs szponzoruk, minél előbb jelezzék részvételi szándékukat az MKT Titkárságán (email cím: titkarsag@mkardio.hu) vagy a szervező cégnél, az EKHO 94 Kft. irodájánál (email cím: ekho94@t-online.hu).

Várjuk szeretettel: a Szervezők


BEHARANGOZÓ

PROGRAM
Kardiológiai Horizont-2021
Innováció, paradigmaváltó koncepciók a szívgyógyászatban

Kedves Kollégák!

A Kardiológiai Horizont, a Magyar Kardiológusok Társasága új továbbképző fóruma a múlt ősszel debütált, az akkori járvány helyzet miatt végül az online térben, de bízunk benne, hogy az idén szeptemberben hosszú idő után ismét átélhetjük a személyes találkozás örömét abban a stimuláló környezetben, amit a Dunakanyar látványa nyújt Visegrád magaslatából.
A koncepció változatlan: a klinikai kardiológia legújabb eredményeit, gyógyszeres és nem-gyógyszeres terápiákat, diagnosztikus lehetőségeket mutatunk be, olyanokat is, amelyek hazánkban még el sem érhetők, de várhatóan a szívbetegellátás fontos lehetőségét jelentik már a közeli jövőben. Felidézzük, a teljesség igénye nélkül a néhány nappal korábban befejeződő ESC 2021 online kongresszus „hotline” szekcióinak néhány nagyon várt eredményét is.
Rendezvényünkkel elsősorban fiatal szakorvosaink és a közvetlenül szakvizsga előtt álló kardiológus rezidensek továbbképzését, a hívatásuk iránti érdeklődés és szeretet elmélyítését szeretnénk segíteni egy közvetlen, oldott hangulatú találkozás keretei között. A programot Dr. Frenkl Orsolya előadástechnikai tréningjével zárjuk, amit a tavalyi online kongresszuson ugyan már láthattak az érdeklődők, de a program legfontosabb eleme, az interaktivitás a valós jelenlét mellett érvényesül majd igazán.

A visegrádi találkozás reményében,
Prof. Dr. Csanádi Zoltán
a Magyar Kardiológusok Társasága Elnöke,
a Kardiológiai Horizont-2021 főszervezője