EKHO '94 Kft.

Kiállítás - és rendezvényszervezés

Kardiológiai Horizont

Hotel Silvanus**** Visegrád

Visegrád, 4025, Panoráma út 2.

2022. október 07.-08.


Kedves Kollégák!

A Kardiológiai Horizont továbbképző fórumot a 2 évvel ezelőtti on-line és a tavalyi on-site megjelenések után az idén ismét jelenléti kongresszusként tartjuk meg október 7-8-án Visegrádon. A Magyar Kardiológusok Társaságának ez a rendezvénye, ahogy erre a cím is utal, a szívbetegségek diagnosztikájának és kezelésének legújabb gyógyszeres és eszközös lehetőségeit mutatja be, elsősorban a néhány héttel korábban befejeződött Európai Kardiológus Társaság Kongresszusán elhangzottak alapján. Az ESC 2022-n bejelentett fontosabb vizsgálatok közül 17-et idéznek fel az egyes témák legkiválóbb hazai szakértői, ezek az előadások alkotják a program gerincét. Emellett szó lesz olyan hazai tervezésű vizsgálatokról is, amelyek nemzetközi mércével mérve is jelentősek, visszatekintünk a TAVI immár 20 éves történetére, és bemutatjuk a minimál invazív mitrális billentyű beültetés új módszerét, amely ez évtől már két hazai centrumban is elérhető. A záró előadással az idén is szélesebbre tárjuk érdeklődésünk „horizontját”, a gyógyszergyártás múltjáról, jelenéről és jövőjéről lesz szó megünnepelve hazai zászlóshajójának, az idén 120 éves Richter Gedeon Nyrt-nek a születésnapját.

A Kardiológiai Horizont célja elsősorban fiatal szakorvosaink és a közvetlenül szakvizsga előtt álló kardiológus rezidensek szakmai továbbképzése, akik a nemzetközi fórumokra ma még kevésbé jutnak el. Szeretnénk megtartani a rendezvény fiatalos, oldott, vidám hangulatát, hogy ne csak tudásban, de motiváltságban és baráti kapcsolatokban is gyarapodva, lelkileg is feltöltődve köszönjünk majd el egymástól.

A visegrádi találkozás reményében,

Prof. Dr. Csanádi Zoltán
a Magyar Kardiológusok Társasága Előző Elnöke,
a Kardiológiai Horizont-2022 főszervezője


Kedves Kollégák!

A Kardiológiai Horizonton  (Visegrád, 2022. október 7-8.) a részvétel ​elsődlegesen a szponzoráló cégek meghívása alapján történik. Ugyanakkor, a lehetőségek legteljesebb kihasználása érdekében kérjük, hogy mindazok, akik szeretnének részt venni és még nincs szponzoruk, minél előbb jelezzék részvételi szándékukat a szervező cégnél, az EKHO 94 Kft. irodájánál (email cím: ekho94@t-online.hu).

Várjuk szeretettel: a Szervezők

PROGRAM