EKHO '94 Kft.

Kiállítás - és rendezvényszervezés

Kardiológiai Horizont

Hotel Silvanus**** Visegrád

Visegrád, 2025, Panoráma út 2.

2023. október 06.-07.


PROGRAM


Kedves Kollégák!

 

Örömmel tájékoztatok minden érdeklődőt, hogy készen állunk az immár IV. Kardiológiai Horizont megrendezésére a szokásos helyszínen, Visegrádon 2023. október 06-07 között. A programban most is elősorban az ESC legutóbbi kongresszusán elhangzottakat idézzük fel, köztük egy magyar tervezésű vizsgálatot, ami, minden túlzás nélkül az amszterdami kongresszuson az egyik legnagyobb érdeklődést és elismerést váltotta ki. A BUDAPEST CRT study eredményeit Merkely professzor ismerteti, Magyarországon első alkalommal itt, Visegrádon. Szó lesz a szívelégtelenség farmakoterápia új eredményeiről és hallhatunk a 2023-as ESC ajánlás update-ről is. A kardiovaszkuláris rizikócsökkentés kapcsán beszélünk a már hazánkban is elérhető GLP-1-receptor agonisták mellett a Lipoprotein(a) csökkentés lehetőségéről és annak remélt klinikai hasznáról. A hagyományoknak megfelelően most is szerepelnek a programban az eszközös intervenciókkal kapcsolatos legfrissebb eredmények. Végül a péntek estét izmainkat és agyunkat egyaránt megmozgató meglepetés Quiz-zel zárjuk.

Szombaton még visszatekintünk az ESC 2023-ra néhány további fontos vizsgálat, valamint az új ACS ajánlás ismertetésével. A záróblock egy kerekasztal beszélgetés lesz az elektromos cigarettáról, annak hasznáról, esetleges veszélyeiről. Fontosnak tartjuk, hogy erről a nem szakmai sajtóban gyakran felbukkanó kérdésről végre az elérhető evidenciák számbavételével beszéljünk, gondolkodjunk, a kardiológus, pulmonológus, addiktológus szempontjait meghallgatva.

Bízom benne, hogy a program, az abban szereplő nevek és nem utolsó sorban a varázslatos helyszín felkeltette érdeklődésüket a rendezvény iránt.

Találkozzunk Visegrádon!  

Prof. Dr. Csanádi Zoltán

a Magyar Kardiológusok Társasága Előző Elnöke,

a Kardiológiai Horizont Kongresszus alapító főszervezőjeKedves Kollégák!

A Kardiológiai Horizonton  (Visegrád, 2023. október 6-7.) a részvétel ​elsődlegesen a szponzoráló cégek meghívása alapján történik. Ugyanakkor, a lehetőségek legteljesebb kihasználása érdekében kérjük, hogy mindazok, akik szeretnének részt venni és még nincs szponzoruk, minél előbb jelezzék részvételi szándékukat a szervező cégnél, az EKHO 94 Kft. irodájánál (email cím: ekho94@t-online.hu).

Várjuk szeretettel: a Szervezők