EKHO '94 Kft.

Kiállítás - és rendezvényszervezés

XXVII. Debreceni Kardiológiai Napok

ONLINE

ONLINE,

2022. március 10.-12.


PROGRAM
 

Köszöntő

Kedves Kollégák!

Az idén, immár sorrendben 3. alkalommal kényszerülünk online módon megrendezni a Debreceni Kardiológiai Napokat. Csalódottak vagyunk emiatt gondolom sokan, hiszen így elmarad az annyira várt személyes találkozás, a folyosói beszélgetések, nélkülöznünk kell a társasági programokat és a jelenléti kongresszus jóleső izgalmát. Nem marad el azonban, hiszen online is biztosítható, a megszokott szakmai színvonal és az izgalmas program, benne a “legforróbb” témák kínálatával a legkiválóbb hazai előadók részvételével. Ezeknek az elvárásoknak az idei rendezvény is biztosan megfelel majd.

A Debreceni Kardiológiai Napok a kezdetektől fogva tematikus konferencia, aminek első napján hagyományosan sok szó esik a koronária betegségről. Az idén sem lesz másképp, de tágabb értelmezésben, a verőerek betegségeinek lehetséges manifesztációi, a megelőzés legújabb lehetőségei mellett azt is számba vesszük, hogy az ellátó rendszer egyes szintjein mit lehet és mit kell feltétlenül megtennünk a betegek érdekében. A második napon a szívelégtelenségről, és a kardiológusok számára legrelevánsabb társbetegségekről beszélünk. A harmadik nap a “Varia”, az elmúlt évben megjelent európai és amerikai ajánlások ismertetésével, valamint a modern képalkotó módszerek bemutatásával a debreceni klinika esetein keresztül. Az ipari szimpóziumoké a felület mindhárom nap délutánján, amelyeket, sokszínűségük mellett is igyekeztünk tartalmilag összehangolni az adott nap fő témájával.

Mint látják, a program mindhárom napon reggeltől estig tart, ami egy hagyományos jelenléti kongresszus esetén bizonyára megterhelő lenne. Ebben a formában, az otthon kényelméből talán mégis nagyobb része követhető, ami mégsem, az később is meghallgatható, mivel valamennyi előadást rögzítünk és a regisztráltak számára május végéig elérhetővé teszünk. Ennek köszönhetően mindenki ideje, érdeklődése és energiája szerint követheti és ütemezheti a tartalom befogadását. Számos hátránya mellett ez kétségtelen előnye az online lebonyolításnak, használjuk ki!

 

Szeretettel várunk Mindenkit, egyelőre még a számítógép monitorok előtt, március 10-12-én.

Barátsággal,

Prof. Csanádi Zoltán FONTOS VÁLTOZÁS!

A jelenleg is hatályban lévő 21/2021. (XI.14.) számú miniszteri utasítás értelmében, a DKN konferencia kizárólag ONLINE formában kerülhet megrendezésre.

A regisztrációs díj összege: bruttó 20.000 Ft.
Befizetési határidő: 2022. február 20.

 

Szeretettel várjuk a konferenciára!

ZBS